Производи

ПРОАКНЕ Лосион

ДЕЈСТВО: ПРОАКНЕ ЛОСИОН  се користи како тоник за чистење на кожата пред употреба на Проакне Крем. Го отстранува најповршниот дел од кожата, го ослободува

АСКВАМ жени

ДЕЈСТВО: Со отстранување на најповршниот дел на кожата го ослободува пилосебацеалниот канал на лојните жлезди, го смирува воспалението, спречува населување на бактерии и габи.

Прополис 10%

ДЕЈСТВО: Прополисот е пчелин производ познат и употребуван во народната медицина повеќе од 5.000 години. Претставува сложен биокомплекс на активни супстанци (флавони, флавоноиди, естри,

ПРОПОЛИС медико

ДЕЈСТВО: Прополисот е пчелин производ познат и употребуван во народната медицина повеќе од 5.000 години. Претставува сложен биокомплекс на активни супстанци (флавони, флавоноиди, естри,

ПРОБЕБИ бронхи супер

ДЕЈСТВО: Пробеби бронхи супер е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство

ПРОБЕБИ анги супер капки

ДЕЈСТВО: Пробеби анги супер капки е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското

Пробеби анги

ДЕЈСТВО: Пробеби анги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на

Проанги капки

ДЕЈСТВО: Проанги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Проанги

ПИГМЕНТ ПЛУС

ДЕЈСТВО: Пигмент Плус е изработен од природни состојки и е производ на научната фотомедицина и народното искуство. Во својот состав има чист пчелин восок

ПРОАКНЕ крем

ПРОАКНЕ КРЕМ е козметички препарат наменет за нега на лице и тело ДЕЈСТВО: ПРОАКНЕ КРЕМ содржи прополисен екстракт изготвен со единствена формула на D-r

АСКВАМ мажи

ДЕЈСТВО: Со отстранување на најповршниот дел на кожата го ослободува пилосебацеалниот канал на лојните жлезди, го смирува воспалението, спречува населување на бактерии и габи.

ROSАCEASE

ДЕЈСТВО: ROSACEASE е козметички производ кој содржи природни активни супстанции. ROSACEASE е едноставна и ефективна терапија против розацеа и периорален дерматит на лицето. Првите

ПРОПОЛИС форте

ДЕЈСТВО: Прополисот е пчелин производ познат и употребуван во народната медицина повеќе од 5.000 години. Претставува сложен биокомплекс на активни супстанци (флавони, флавоноиди, естри,

ПРОАФТОЛ

ДЕЈСТВО: ПРОАФТОЛ е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др). Носители на фармакодинамското дејство на Проафтол

ПРОГАСТАЛ

ДЕЈСТВО: Прогастал е сложен биокомплекс на растителни антисептични, антимикробни и  противвоспалителни материи. Антисептичниот ефект е резултат на активноста на етеричните масла – посебно на

Парадент

ДЕЈСТВО: Парадент е сложен биокомплекс на растителни антисептични, антимикробни и  противвоспалителни материи. Антисептичниот ефект е резултат на активноста на етеричните масла – посебно на

ПРОБЕБИ бронхи

ДЕЈСТВО: Пробеби бронхи е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на

Пробронхи

ДЕЈСТВО: ПРОБРОНХИ е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др.) Носители на фармакодинамското дејство на пробронхи

ПРОБЕБИ анги супер спреј

ДЕЈСТВО:   Пробеби анги супер спреј е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на

Проанги

ДЕЈСТВО: Проанги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Проанги