ДЕЈСТВО:

ROSACEASE е козметички производ кој содржи природни активни супстанции.

ROSACEASE е едноставна и ефективна терапија против розацеа и периорален дерматит на лицето. Првите резултати се видливи по само еднонеделно користење на препаратот, кога симптомите почнуваат драстично да се намалуваат, а веќе за два месеци промените на лицето целосно исчезнуваат. Доказ за ефикасноста на RosacEase се испитувањата кои покажаа дека во текот на следните 12 месеци промените не се повторуваат.

Ова е препарат без кортикостероиди.
При користењето на ROSACEASE нема потреба од употреба на фотопротективни препарати (SPF)

 


ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

 • Кремот за лице се нанесува во тенок слој задолжително наутро и навечер.

НАПОМЕНА:

Да не го употребуваат лица алергични на состојките.


ПРИКАЗ НА СЛУЧАЈ НА РОЗАЦЕА

 

Пред третман

Пред третман

 

30 дена по третман

30 дена по третман

 

После третман со RosaCease

После третман со RosaCease

 


ПРИКАЗ НА СЛУЧАЈ НА ПЕРИОРАЛЕН ДЕРМАТИТ

 

Пред третман

Пред третман

 

15 дена по третман

15 дена по третман

 

30 дена по третман

30 дена по третман

 


ROSACEASE презентација

 

 

Произведува “APIMEL” DOOEL,
Argir Marincev 3, 6000 Ohrid, Macedonia.
Phone/Fax: +389(0)46 256594; www.apimell.com; www.drbacheff.org;
www.rozacea-treatment.coм.
e-мail:contact@apimell.com;
facebook: Apimell Dr.Bacheff

Состав

 • Аqua,
 • propolis extract,
 • liquid paraffin,
 • petrolatum,
 • calendula oil,
 • cetearyl alcohol,
 • ceteth-20,
 • sodium phosphate,
 • p-chloro-m-cresol,
 • phosphoric acid,
 • sodium hydroxidede

Чување

Да се чува на суво и ладно место