Progastal

Progastali

Për një stomak të qetë..

1Përshkrim

Veprimi: Progastali është një biokompleks i ndërlikur, i përgatitur në bazë të lëndeve bimore, antimikrobike dhe antiinflamatore. Bartës i veprimit farmakodinamik të Progastalit janë flavonoidet dhe dietilesteri i luteolinit, të cilat e ulin prodhimin e acidit klorhidrik të stomakut. Kvercentini dhe kenferoli kanë veprim spazmolitik: ulin ngërçet e muskulaturës së lëmuar dhe kështu e manjanojnë dhimbjen. Progastali e vesh mukozën e dëmtuar me një shtresë të hollë, zmadhon aktivitetin mitotik të fibrociteve dhe mundëson rigjenerim të shpejt të mukozës së dëmtuar.

Vajrat eterike kanë veprim:antiseptik,sedativ dhe anestetik, menjanojnë gazrat (karminativ) dhe e zvogëlojnë tendosjen e stomakut.
Progastali e largon erën e pakëndshme në gojë.
Progastali nuk e dëmton florën normale të organizmit dhe nuk shkakton forma rezistente të bakterieve. Progastali e zvogëlon tokstitetin e antibiotikëve dhe e ndalon paraqitjen e Candijazave.

Indikaconet: Ulçera e stomakut dhe zorrës dymbëdhjetëgishtore, gastritet akute dhe kronike, erozione të ezofagut, inflamacionet e zorës së trashë.

Kundërindikimet: Progastali nuk duhet të përdoret nga persona që janë shumë të ndjeshëm ndaj përbërësve të preparatit..

Mënyra e përdorimit: (Doziranje I nacin na upotreba)10 pika Progastal 3-4 herë në ditë gjysëm orë para ngrënies gjatë javës së pare të shërimit. Javët e ardhshme doza rritet edhe për nga 5 pika. Zakonisht mjekimi zgjat 4-6 javë. Gjatë mjekimit duhet larguar nga menyja ushqimit pikant dhe pordorimin e alkoolit.

SHËNIM: Produkti është një shtesë ushqimore. Nuk rekomandohet për njerëz të ndjeshem. Nuk duhet perdorur sin je zevendesim I ndonje ushqimi te ndryshem.
Ne pëlhurë lë gjurmë që janë të vështirë për të hequr. Ajo nuk përmban ngjyra artificiale ose prezervative.
Te  mos tejkalohet  doza e rekomanduar …

2Përbërja
20% proplis në alkool të holluar, vajra eterik të: shërbelës 0.1g; mendrës 0.6g ; anasonit 0.4g; në 100 ml (p/v).
3Ruajtje
Te mbahet ne vend  te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit. Mbani larg fëmijëve!
4Data e skadences
Deri në 5 vjet.
5Paketimi
10ml në një shishe qelqi me pikatore / kuti kartoni

Produkte të tjera