Propolis Mediko

Propolis Mediko

1Përshkrim

VEPRIMI: Propolisi është një produkt blete, i njohur dhe përdorur në mjekësinë popullore për më shumë se 5000 vjet. Kjo është një biokompleks i substancave aktive (flavone, flavonoide, estere, acide aromatike, polifenole etj). Mikroorganizmat nuk tregojnë rezistencë ndaj propolisit.

Mënyra e përdorimit: Në çaj ose qumësht të nxehtë futen 30 pika në ditë e ndarë në tri doza para ushqimit. Inhalimi bëhet si vijon: 15-20 pika në 200 ml. ne çaj të nxehtë duke mbuluar kokën me një peshqir dhe duke marrë një frymemarrje të thellë. E njëjta rekomandohet dy herë në ditë, sidomos para gjumit.

SHËNIM: Nuk rekomandohet për persona të ndjeshem, nga ndonjë prej përbërëseve që përmban. Shtojcat në ushqim nuk përdoren si një zëvendësim per ushqim të llojllojshëm. Mbani largë nga fëmijët. Në pëlhura lë gjurmë që janë vështirë për ti hequr.

Paralajmërim: (Predupreduvanje) Mos tejkalohet doza e rekomanduar.

2Përbërja
Propolisi ekstrakt i holluar në 20% alkool
3Paketimi
10ml net
4Ruajtje
Te mbahet ne vend  te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit. Mbani larg fëmijëve!
5Data e skadences
  • Deri në 5 vjet.
  • E shkrojtur  në paketimin e jashtem.

Produkte të tjera